dimecres, 22 de juliol del 2015

Reforça allò que has après durant el curs

Els nens i les nenes de 3r ara ens trobem de vacances d'estiu i carregant les piles pel curs vinent. No obstant això, hem de fer unes tasques durant els mesos de juliol i agost per reforçar tot allò que hem après durant aquest curs.

Per una banda, hem de completar el quadernet amb exercicis de matemàtiques i català que els tutors ens van repartir l'últim dia de curs.

Per altra banda, hem de llegir un llibre d'imaginació en català. Podem llegir un que tinguem per casa, el podem comprar o també el podem agafar en prèstec de la biblioteca Josep Pla de les Roquetes.

A més, hem de repassar les taules de multiplicar. Si les vols practicar des del teu ordinador o tauleta només has de fer servir els recursos web que trobaràs a la pàgina Reforça Mates d'aquest blog o clicant aquí.


Per últim, a l'àrea de medi vam estudiar el treball i les plantes durant el tercer trimestre. Estem segurs que encara podem aprendre moltes coses més o reforçar el que ja sabem si donem un cop d'ull als recursos web que us hem posat a la pàgina Reforça Medi d'aquest blog o clicant aquí.