dijous, 23 de juliol del 2015

Sortida a la Platja del Far

Sol, sorra, mar,... Què bé que ens ho vam passar el passat dijous, 18 de juny, durant la sortida a la Platja del Far de Vilanova i la Geltrú. Aquí us deixem les fotografies dels millors moments d'aquell dia de platja.







dimecres, 22 de juliol del 2015

Reforça allò que has après durant el curs

Els nens i les nenes de 3r ara ens trobem de vacances d'estiu i carregant les piles pel curs vinent. No obstant això, hem de fer unes tasques durant els mesos de juliol i agost per reforçar tot allò que hem après durant aquest curs.

Per una banda, hem de completar el quadernet amb exercicis de matemàtiques i català que els tutors ens van repartir l'últim dia de curs.

Per altra banda, hem de llegir un llibre d'imaginació en català. Podem llegir un que tinguem per casa, el podem comprar o també el podem agafar en prèstec de la biblioteca Josep Pla de les Roquetes.

A més, hem de repassar les taules de multiplicar. Si les vols practicar des del teu ordinador o tauleta només has de fer servir els recursos web que trobaràs a la pàgina Reforça Mates d'aquest blog o clicant aquí.


Per últim, a l'àrea de medi vam estudiar el treball i les plantes durant el tercer trimestre. Estem segurs que encara podem aprendre moltes coses més o reforçar el que ja sabem si donem un cop d'ull als recursos web que us hem posat a la pàgina Reforça Medi d'aquest blog o clicant aquí.


dijous, 16 de juliol del 2015

Sortida al Jardí Botànic de Barcelona

El passat dimecres, 27 de maig, les classes de tercer vam fer una sortida al Jardí Botànic de Barcelona i vam aprendre moltes coses sobre les plantes.

Primer vam fer el taller Fem el camí del pol·len. En aquest taller vam descobrir la importància dels insectes i de les flors en el procés de pol·linització de les plantes. Després, vam visitar les instal·lacions del Jardí Botànic i vam veure moltíssimes plantes del nostre clima, el mediterrani. També dels climes desèrtics i el de les Illes Canàries, Sud-àfrica, Austràlia, Xile i Califòrnia.

Aquí teniu les fotografies dels millors moments d'aquesta sortida. Per descarregar-vos-les, només cal que cliqueu a sobre de qualsevol imatge. Després premeu el botó dret del ratolí i cliqueu sobre "Guardar imagen como".

dissabte, 11 de juliol del 2015

Han arribat dos alumnes nous a 3rA

Els dos companys es diuen Joel Valle i Raúl Ruíz.

Erica Martínez i classe de 3rA

El 7 i 8 d'abril de 2015 van arribar dos companys nous a la classe de 3rA de l'Escola Santa Eulàlia. Els dos companys es diuen Joel Valle i Raúl Ruíz.

El Joel Valle ara viu més a prop de l'escola Santa Eulàlia que de l'escola Aragai de Vilanova i la Geltrú on anava abans. Els pares del Raúl Ruíz han vingut de Casariche (Sevilla) per o obrir un bar a les Roquetes que es diu El Nou Talino.

Benvinguts a l'escola!

dimarts, 7 de juliol del 2015

Els capgrossos estrenen roba nova

La roba vella de Els Capgrossos estava desgastada perquè se l'havia posat molta gent i van decidir canviar-la.

Ángel Poza i classe de 3rB

El 23 d'abril, diada de Sant Jordi, el Ball de Capgrossos de les Roquetes va estrenar vestits nous. La nova roba la va fer una modista que es diu Lluïsa. Els Capgrossos van estrenar la roba a la plaça Llobregat. Van fer un ball anomenat Patatuf. Hi havia força gent. La roba vella de Els Capgrossos estava desgastada perquè se l'havia posat molta gent i van decidir canviar-la.

dilluns, 6 de juliol del 2015

Jocs florals

Les setmanes d'abans de la Diada de Sant Jordi, els nens i nenes de tercer vam escriure un conte. Amb aquest conte vam participar en dos concursos: En el 5è certamen literari infantil i juvenil organitzat per l'Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i en els jocs florals que organitza l'escola cada 23 d'abril.

En un acte per a cada cicle, un jurat format per l'equip directiu i alguns pares va donar els premis als autors i autores dels escrits guanyadors. Els premis van ser un diploma per la classe i un llibre, una rosa i un punt de llibre per als guanyadors.

L'alumna Aroa Borrego, de 3rA, i l'alumne Xavier Jiménez, de 3rB, van ser els alumnes premiats. Aquí us deixem els contes guanyadors:



Com podeu observar a les següents fotografies, els treballs guanyadors estan exposats a la biblioteca i la resta dels treballs estan penjats al passadís de cada classe:


Per últim, us deixem les fotografies dels millors moments de l'entrega de premis: