dimecres, 5 de novembre del 2014

Vols reforçar allò que aprens?

Com passa el temps! Ja fa mes i mig que vam començar el curs. Ara ja sabem on és la nova classe, quins són els nous mestres, com hem de fer servir les llibretes, quines són les normes de la classe,... 

A més, hem començat a treballar i a aprendre moltes coses noves a les àrees de Català, Castellà, Matemàtiques i Medi.

A Català i Castellà estem treballant molt la lectura, sobretot la lectura en veu alta. En la pàgina Reforça Català i Castellà d'aquest blog o clicant aquí trobareu molts recursos web per millorar la vostra lectura.


En la unitat 1 de Matemàtiques estem treballant els símbols > i <, els nombres parells i senars, els nombres ordinals i l'arrodoniment i l'estimació de nombres. A més, durant aquest curs hem començat a fer càlcul mental de problemes un cop a la setmana. D'aquesta manera treballem els problemes matemàtics alhora que l'atenció i la comprensió oral.

Si vols practicar des de casa qualsevol d'aquests continguts només has de fer servir els recursos web que trobaràs a la pàgina Reforça Mates d'aquest blog o clicant aquí.
http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/quinzet/jclic/quinzet.jclic.zip&lang=ca&title=Fem+problemes+del+Quinzet+amb+la+Formiga+Matem%C3%A0tica

En la unitat 3 de medi estem estudiant els paisatges de Catalunya. Estem aprenent què és un paisatge natural i un paisatge artificial. També que a Catalunya hi ha paisatges de plana, costa i muntanya.

Però, estem segurs que encara podem aprendre moltes coses més o reforçar el que ja sabem si donem un cop d'ull als recursos web que us hem posat a la pàgina Reforça Medi d'aquest blog o clicant aquí.


Per últim, no oblideu que ja està publicat el concurs del mes de novembre.