diumenge, 10 de maig del 2015

Restem

A l'àrea de matemàtiques vam repassar les restes durant el segon trimestre. Aquí us deixem un recull de jocs que hem trobat a la xarxa per a practicar-les:

 Quantes operacions pots resoldre en un minut?

Tria el número, el temps i... a restar!

Fes clic a sobre del números per aconseguir la resta de baix.

dijous, 7 de maig del 2015

Fem un conte per Sant Jordi 3rB

Els alumnes de 3rB hem escrit i il·lustrat un conte en col·laboració amb la classe de 3rA Mercuri de l'escola Pia de Vilanova i la Geltrú, la classe de 3rB de l'escola Josep Andreu Charlie Rivel de Cubelles, la classe de 3rB de l'escola Pia de Sitges i la classe de 3rA de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú. Esperem que us agradi:

Fem un conte per Sant Jordi 3rA

Els alumnes de 3rA hem escrit i il·lustrat un conte en col·laboració amb la classe de 3rA de l'escola Pia de Sitges, la classe de 3rB de l'escola Canigó de Vilanova i la Geltrú, la classe de 3rA Gitanes de l'escola Volerany de Vilanova i la Geltrú i la classe de 3rA Monopoly de l'escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú. Esperem que us agradi:

dimecres, 6 de maig del 2015

L'escut de Sant Pere de Ribes


Aquest és l'escut de Sant Pere de Ribes. La part de l'esquerra representa el castell de Sant Pere de Ribes. La part de la dreta representa la Senyera, bandera de Catalunya i de l'antiga Corona d'Aragó. 

Amb aquest escut hem après moltes coses del nostre municipi, però també hem treballat geometria. El centre és un quadrat partit per la meitat, formant d'aquesta manera dos triàngles. Però, podem dividir el quadrat en dues meitats iguals d'una altra manera?

divendres, 1 de maig del 2015

Ja tenim els guanyadors del concurs del mes de març

El concurs del mes de març consistia a veure i escoltar atentament un vídeo sobre la primavera. Després havíeu d'escriure el nom de les dues flors de la llista que no s'anomenaven en el vídeo. La resposta correcta era: Rosa i clavell. La prova ha resultat ser ben difícil perquè només hi ha hagut dos encertants, que són:

  • Gisela Cabezas
  • Ivet Camps

Enhorabona a les dues!
El curs s'acaba i us animem a participar en la prova del concurs del mes de maig, l'última de tercer. Podeu participar des de la pàgina "Concurs del mes" d'aquest blog o clicant aquí.