divendres, 13 de febrer del 2015

Descobrim la revista Tiroliro

Els passats dilluns 12 i dimarts 13 de gener vam participar en uns tallers organitzats a la biblioteca de l'escola per l'Editorial Bayard. En aquests tallers vam conèixer la revista infantil Tiroliro. En cada número d'aquesta revista trobem contes, còmics, reportatges sobre animals i jocs. Aquí us deixem unes fotos d'aquesta activitat:



Recordeu que aquesta revista podeu trobar-la a la biblioteca de l'aula, a la biblioteca de l'escola o a la biblioteca pública Josep Pla. També podeu llegir un número de la revista en el Blog de la Lileta o clicant aquí.

dijous, 12 de febrer del 2015

Ja tenim els guanyadors del concurs del mes de gener

El concurs del mes de gener consistia a ordenar alfabèticament els noms d'uns animals. La resposta correcta era: Aranya, cranc, cuc, granota, gripau, medusa i salamandra. Aquests són els encertants:
  • Joel Mesa
  • Adrián Zegarra
  • Ivet Camps
  • Gisela Cabezas
Enhorabona a tots! El concurs del mes de febrer ja està publicat. Us animem a continuar participant des de la pàgina "Concurs del mes" d'aquest blog o clicant aquí.

divendres, 6 de febrer del 2015

Sumem

A l'àrea de matemàtiques hem repasat les sumes. Aquí us deixem un recull de jocs que hem trobat a la xarxa per practicar la suma:

 Quantes operacions pots resoldre en 1 minut?

 Tria un número, el temps i... a sumar!


 Quantes operacions pots resoldre en 1 minut?

Practica les sumes tocant els tambors.

Aquests jocs els trobaràs també a la pàgina Reforça mates d'aquest blog o clicant aquí.